2018. május 4., péntek

PB Csillagpor parancs ? Plejádi gyógyító protokoll




















PLEJÁDI PROTOKOLL „PB CSILLAGPOR PARANCS” - COBRÁTÓL


ITT OLVASHATJÁTOK AZ INTERJÚ „PB CSILLAGPOR PARANCS”-ra feltett kérdések válaszait Cobrától.


Részlet az interjúból :


2017. december 29., péntek

Hoshiono, a We Love Mass Meditation oldaltól interjút készített Cobra-val 2017. december 23-án. Ez az első alkalom, hogy a WLMM oldalnak lehetősége volt erre. Az interjú során sikerült számos kérdést megbeszélni a tömegmeditációkról, a planetáris felszabadítással kapcsolatos jelenlegi helyzetről, valamint a végén több általános kérdésre is sor került.

Hoshiono: Van egy kérdésem a PB Csillagpor paranccsal kapcsolatban. Mostanában arra biztatjuk az embereket, hogy használják a PB Csillagpor parancs protokollt a Multidimenzionális Portál meditáció után. Létezik bármilyen módja, amivel hatékonyabban alkalmazhatnánk ezt? Pl. ha hangosan kimondjuk?

Cobra: Mondhatom azt, hogy az emberek kimondhatják hangosan, hogy még hatékonyabbá tegyék. És a másik tényező, ami számít, hogy minél szélesebb körben terjesztjük és minél többen használják ezt a protokollt, annál jobb lesz a hatékonysága, mert a Plejádiak az emberek visszajelzéseiből tanulnak és így teszik a protokollt még hatékonyabbá. Szóval arra biztatnám az embereket, hogy terjesszék, amennyire csak lehet. Jelenleg nem kapnak a Plejádiak elegendő visszajelzést. Valamivel több érdeklődésre számítottak, mert ez a protokoll sok embernek segíthet. Szóval ha egy kicsit szélesebb körben terjesztenénk, az a Plejádiakat is ösztönözné, mivel más protokollok kifejlesztésén is dolgoznak, melyek más helyzetekben segítenének, de még nem érkezett el az a pont, hogy ezeket megosszák. Valamint azt is mondták, hogy ha a PB Csillagpor parancs protokoll elég széles körben elterjed, akkor közzé fognak tenni további protokollokat is további helyzetek megoldására.

Hoshiono: Szóval amikor valaki háromszor hangosan kimondja hogy „PB Csillagpor parancs”, akkor a Plejádiak tovább tudják figyelni annak a személynek a testét?

Cobra: A Plejádiak folyamatosan foglalkoznak azzal a személlyel, aki behívta őket. Szóval ha ez a személy többször dolgozik a Plejádiakkal, akkor a Plejádiak is többet fognak vele kapcsolatba lépni.
Hoshiono: Léteznek további protokollok is, amit más pozitív földönkívüliek fejlesztettek ki?

Cobra: Pontosan azt mondták, amit előbb említettem. Ezt a protokollt ismertebbé kell tenni és szélesebb körben kell terjeszteni. Az embereknek nem szükséges hinni a plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollt és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének. Azt szeretnék, hogy csökkenjen a fájdalom és a szenvedés a bolygón…




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése