2018. május 4., péntek

Ibolyaláng meditáció

Itt látható egy 2015-ben készült YouTube videó, ami segít az ibolyaláng vizualizálásában


Részlet: Forrás Facebook


Végezzük naponta amikor szükségesnek érezzük.
Segítségül hívjuk Mihály Arkangyalt és az ő erős seregét, hogy teljes biztonságot és védelmet nyújtsanak számunkra. Ibolyalángot hívunk be, hogy átalakítson, megtisztítson és feloszlasson minden negatívitást.


Instrukciók:

1. Mielőtt elkezded a meditációt, kezdd el lejátszani ezt a zenét, ami az Éterikus Felszabadítás Meditáció videójához készült, hogy fokozd a szándékod erejét és fókuszát.


2. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.


3. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára.


Gondolatban lásd ezt úgy magad előtt, hogy leföldeled magad a bolygó középpontjába és jeleníts meg gondolatban egy arany és zöld fényt spirál alakban mozogni magad körül, hogy ezzel megerősítsd a kapcsolatod Gaia-val.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.Gondolatban jeleníts meg egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé.


Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele.

Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ibolyalángot, ami megtisztítja a chimera még meglévő Long Island-en lévő bázisait, beleértve a Relativisztikus nehézion-ütköztetőt és annak energiamezőjét a plazma, éteri és asztrálsíkokon.


Majd gondolatban lásd magad előtt, hogy ez az ibolyaláng szétterjed egész Észak-Amerikán és megtisztítja azt.

Majd lásd, ahogy ez az ibolyaláng még jobban kiterjed, míg körülöleli az egész bolygót, megtisztítva az energiamezőjét a plazma, az éteri és az asztrálsíkokon.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Felemelkedett Mesterek Fénye körbeveszi a Földet és a béke Fehér Galambja aranyfényben ragyog, és felemelkedik az ibolyalánggal a long island-i chimera bázis felett.


Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ibolyaszínű és fehér élet virága rácsot, ami körülöleli a bolygót, hogy fénnyel aktiválja a planetáris rácsot.

7. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Fényerők ellenőrzésük alatt tartják a plazmarácsot a Föld körül, eltüntetik a Yaldabaoth entitás fejét és felgyorsítják a toplet bombák megsemmisülését, hogy felgyorsítsák a bolygó felszabadítását az Eseménykor.



A Fény győzelme!


A Meditáció előtt különösen ajánlatos VÉDELMI TECHNIKÁKAT alkalmazni. Erről az alábbi cikkben olvashattok:


A Fény győzelme!


Forrás: http://vedelmi-techninak.blogspot.hu/2018/05/vedelem-tukor-technika.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése